Το αντίο του Χασάν στον Ολυμπιακό (vid)

Με μήνυμα του στα social media ο Αχμέντ Χασάν αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό, ενώ ανάρτησε και βίντεο με τα καλύτερα του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το αντίο του Χασάν στον Ολυμπιακό (vid)

Το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός απέκτησε δανεικό από τη Μπράγκα τον Αχμέντ Χασάν και επέστρεψε στην ομάδα του Πειραιά με το ίδιο καθεστώς τον Ιανουάριο του 2020. Το καλοκαίρι του 2020 οι πρωταθλητές προχώρησαν στην αγορά του από τη Μπράγκα έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Αιγύπτιος επιθετικός έκανε 95 συμμετοχές πετυχαίνοντας 38 γκολ, ενώ είχε και 7 ασίστ. Αρκετά από τα τέρματα που σημείωσε ο Χασάν ήταν κρίσιμα και χάρισαν στους "ερυθρόλευκους" πολύ σημαντικές νίκες.

Πλέον ο Αιγύπτιος φορ θα αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού στην Κόνιασπορ με τη συμφωνία των δύο ομάδων να μην περιλαμβάνει οψιόν αγοράς. Ο Χασάν αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό με μήνυμα του στα social media, το οποίο συνόδευσε βίντεο με τα σημαντικότερα του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Σε όλους στον Ολυμπιακό θα ήθελα να πω ότι σας ευχαριστώ για όλα. Ήταν τρία απίστευτα χρόνια στην Ελλάδα και με θλίψη πρέπει να αποχαιρετίσω. Αγαπητοί φίλαθλοι δεν μπορώ καν να εκφράσω με λόγια την αγάπη που έχω για εσάς. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για όλη την υποστήριξη και την αγάπη», ανέφερε ο Αχμέντ Χασάν.