Ο Σιατραβάνης στην Αυστραλία (pic)

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σάββα Σιατραβάνη στους Νιούκαστλ Τζετς.

Ο Σιατραβάνης στην Αυστραλία (pic)

Στους Νιούκαστλ Τζετς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάββας Σιατραβάνης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Αυστραλίας.

Ο Σιατραβάνης είχε υπόγράψει στη Νίκη, ωστόσο δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με τους Θεσσαλούς, καθώς δέχτηκε πρόταση από τους Νιούκαστλ Τζετς και η ομάδα του Βόλου αποδέχτηκε το αίτημά του να μείνει ελεύθερος για να πάει στην Αυστραλία.

Μάλιστα στο πρόσφατο φιλικό της Νίκης Βόλου με αντίπαλο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, βρέθηκε στο γήπεδο και αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Ιωνίας, τους παίκτες και τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο Σιατραβάνης κατάγεται από τη Λάρισα κι αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Πρόκειται για έναν εκ των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών της Super League 2, έχοντας συνολικά 210 συμμετοχές με 39 τέρματα.

Παράλληλα, έχει παίξει σε 19 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία κι έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια προκριματικής φάσης του Europa League, σε ηλικία 16 χρονών και επτά μηνών, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του νεότερου Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην ΑΕΛ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε, επίσης, σε Ηρακλή, Παναχαϊκή, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρα και Παναχαϊκή. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, άνηκε στην Ξάνθη, με την οποία κατέγραψε 28 συμμετοχές, σκοράροντας μία φορά.