Συμφώνησε και υπογράφει ο Σιόβας

Η Ράγιο Βαγιεκάνο αναμένεται να είναι ο επόμενος «σταθμός» στην ποδοσφαιρική καριέρα του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Ουέσκα.

Συμφώνησε και υπογράφει ο Σιόβας

Ελεύθερος παραμένει ο Δημήτρης Σιόβας έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με την Ουέσκα το φετινό καλοκαίρι. Όχι όμως για πολύ ακόμα, αφού πολύ σύντομα αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας και να συνεχίσει την πορεία του στο άθλημα.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας προκειμένου να συνεχίσει να προπονείται για να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Μοιραία λοιπόν, ξεκίνησαν και οι φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τον Ολυμπιακό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε από το 2012 ως τον Δεκέμβρη του 2016.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ωστόσο από την Ισπανία, ο 32χρονος στόπερ θα γυρίσει στα «σαλόνια» της La Liga, αυτή την φορά όμως με τα χρώματα της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο σύλλογος της Μαδρίτης παρακολουθούσε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού και ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα μετόπισθέν της για τη νέα σεζόν.

Όπως προκύπτει λοιπόν, έπειτα από τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, φέρεται να επήλθε συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας δύο ή τριών ετών και πλέον αναμένονται άμεσα οι επίσημες ανακοινώσεις.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Σιόβας πήρε μέρος σε 36 αναμετρήσεις της Ουέσκα σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε και δύο γκολ στο πρωτάθλημα.