Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Κάρινγκτον μετά από 12 χρόνια (vid)

Μετά από 12 χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε την πρώτη του προπόνηση στον αγγλικό σύλλογο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Κάρινγκτον μετά από 12 χρόνια (vid)

Σε γνώριμα… λημέρια επέστρεψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπειτα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Ο αρχηγός των Ιβήρων δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό (7/9) παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του Μουντιάλ λόγω τιμωρίας. Έτσι, μετέβη στην Αγγλία για να ξεκινήσει την πορεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο διεθνής άσος ολοκλήρωσε την περίοδο καραντίνας που απαιτούνταν στο Ηνωμένο Βασίλειο και γύρισε στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων», το διάσημο «Κάρινγκτον», για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2009 όταν αποχώρησε από τον αγγλικό σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο «Κάρινγκτον» περίμενε τον 36χρονο άσο ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος τον καλωσόρισε πριν τον γνωρίσει και στους νέους του συμπαίκτες. Εν συνεχεία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση και πλέον μετρά αντίστροφα για την επανεμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο με την φανέλα της Μάντσεστερ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την «πρώτη» του Κριστιάνο Ρονάλντο: