Αναβάλλονται Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ-Αλαβές

To Ανώτερο Συμβούλιο Αθλητισμού της Ισπανίας (Consejo Superior de Deportes/CSD) ενέκρινε την αναβολή των αγώνων, Σεβίλη-Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ-Αλαβές, όπως ζητήθηκε σχετικά από τη LaLiga.

Αναβάλλονται Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ-Αλαβές

To Ανώτερο Συμβούλιο Αθλητισμού της Ισπανίας (Consejo Superior de Deportes/CSD), ανακοίνωσε σήμερα ότι συμφωνεί στην αναβολή των αγώνων, Σεβίλη-Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ-Αλαβές, όπως ζητήθηκε σχετικά από τη LaLiga.

Αιτία οι προκριματικές αναμετρήσεις για το Μουντιάλ 2022 στην Conmebol, που καθιστούν αδύνατο για ορισμένους παίκτες, να φτάσουν εγκαίρως για να παίξουν τα δύο εν λόγω παιχνίδια. Η LaLiga είχε ζητήσει την αναβολή τους, αντίθετη ήταν η ομοσπονδία, αλλά τελικά το CSD αποφάσισε υπέρ της LaLiga.

Στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα, ο παίκτης που επηρεάστηκε ήταν ο Ρόναλντ Αραούχο (Ουρουγουάη), ενώ για τη Σεβίλη ήταν οι Αργεντίνοι Γκονθάλο Μοντιέλ, Παπού Γκόμες και Μάρκος Ακούνια.

Ο τελευταίος αγώνας της Αργεντινής είναι προγραμματισμένος στις 02.30 π.μ (ώρα Ελλάδας) την Παρασκευή (10/9), μιάμιση μέρα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση, ανάμεσα σε Σεβίλη και Μπάρτσα. Αναβάλλεται επίσης το παιχνίδι Βιγιαρεάλ-Αλαβές.

Να σημειωθεί ότι Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν αγώνες για το Champions League την Τρίτη 14/9, με συνέπεια να πρέπει να παίξουν τους αγώνες τους το Σάββατο 11/9.