Καθησυχαστικά μηνύματα για την υγεία του Πελέ

Σύμβουλος του Πελέ διέψευσε στο πρακτορείο «Reuters» τις φήμες ότι είναι σοβαρά άρρωστος ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και έξι ημέρες σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο.

Καθησυχαστικά μηνύματα για την υγεία του Πελέ

Καθησυχαστικά είναι τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του Πελέ, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και έξι μέρες στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο.

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Globo» της Βραζιλίας ανέφερε ότι κατά την διάρκεια εξετάσεων ρουτίνας του 80χρονου εντοπίστηκε κάποιο πρόβλημα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι φήμες περί σοβαρής ασθένειας του άλλοτε μεγάλου άσου της εθνικής ομάδας της χώρας και της Σάντος.

Σε δηλώσεις του στο πρακτορείο «Reuters», ο Ζόε Φράγκα, που είναι επιχειρηματικός διευθυντής του Πελέ, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες και ξεκαθάρισε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

«Πλήρεις εξετάσεις, σαρώσεις, κολονοσκόπηση, εξετάσεις αίματος κλπ. Δεν τα κάνει όλα σε μια μέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πελέ με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε διαψεύσει πριν από λίγες μέρες τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είχε λιποθυμήσει και ξεκαθάρισε ότι είναι καλά στην υγεία του.

«Παιδιά, δεν λιποθύμησα και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Πήγα για τις συνήθεις εξετάσεις μου, τις οποίες δεν μπορούσα να κάνω πριν, λόγω της πανδημίας. Ενημερώστε τους ότι δεν θα παίξω την επόμενη Κυριακή!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του Πελέ: