Λίβερπουλ για την κατάσταση στη Γουινέα: «Είναι ρευστή, εργαζόμαστε για να φέρουμε τον Ναμπί πίσω»

Η Λίβερπουλ ενημέρωσε για την κατάσταση στη Γουινέα, αφού στη χώρα βρίσκεται ο μέσος της ομάδας, Ναμπί Κεϊτά.

Λίβερπουλ για την κατάσταση στη Γουινέα: «Είναι ρευστή, εργαζόμαστε για να φέρουμε τον Ναμπί πίσω»

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή της, Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι καλά στην υγεία του, μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πατρίδα του, την Γουινέα.

«Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τον Ναμπί Κεϊτά και επίσης έχουμε επαφές με το τεχνικό επιτελείο της εθνικής του ομάδας. Είμαστε πεπεισμένοι πως είναι ασφαλείς και βρίσκεται σε καλά χέρια. Φυσικά η κατάσταση είναι ρευστή και θα παραμείνουμε σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, καθώς εργαζόμαστε για να φέρουμε τον Ναμπί πίσω στο Λίβερπουλ εγκαίρως και με ασφάλεια», αναφέρει στην ενημέρωσή της η Λίβερπουλ.

Ο μέσος των Reds πάντως, αγωνίστηκε σε έναν αγώνα με την εθνική του ομάδα εναντίον της Γουινέας-Μπισάου, δίνοντας την ασίστ για το μοναδικό τέρμα της Γουινέας.

Θυμίζουμε πως ο στρατός έχει πάρει την εξουσία, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και στον Ολυμπιακό παρακολουθούν με αγωνία, αφού εκεί βρίσκονται ποδοσφαιριστές του, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά αλλά και ο Κανέ, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Νέφτσι Μπακού.

Οι ειδικές δυνάμεις του στρατού της Γουινέας φέρονται να έχουν πάρει την εξουσία της χώρας.

Τα Μέσα της χώρας αναφέρουν πως ο υπουργός Άμυνας διαψεύδει πως το πραξικόπημα πέτυχε, αλλά την ίδια ώρα έχει κυκλοφορήσει βίντεο στο οποίο φαίνεται ο πρόεδρος της χώρας, Άλφα Κοντέ να βρίσκεται ανάμεσα σε στρατιώτες, οι οποίοι του ζητούν να επιβεβαιώσει πως δεν έχει τραυματιστεί.