Επίσημο: Μέχρι το 2024 στην Αϊντχόφεν ο Γκέτσε (pics, vid)

Ο Μάριο Γκέτσε υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Αϊντχόφεν, μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Επίσημο: Μέχρι το 2024 στην Αϊντχόφεν ο Γκέτσε (pics, vid)

Ο Μάριο Γκέτσε θα φοράει τη φανέλα της Αϊντχόφεν για ακόμη τρία χρόνια. Ο διεθνής Γερμανός άσος και παγκόσμιος πρωταθλητής το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας και σκόρερ στον τελικό με αντίπαλο την Αργεντινή στο φινάλε της παράτασης (1-0), υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2024.

Ο Γκέτσε είχε συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2022 αλλά οι άνθρωποι της Αϊντχόφεν δεν περίμεναν να τελειώσει για να καθίσουν μαζί του στο τραπέζι. Τον κάλεσαν για να προχωρήσουν σε επέκταση της συνεργασίας τους, εκείνος είπε το ναι και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Θυμίζουμε πως η Αϊντχόφεν είχε αποκτήσει τον Μάριο Γκέτσε ως ελεύθερο από την Ντόρτμουντ το φθινόπωρο του 2020.

«Η PSV είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μπορώ να δουλέψω εδώ υπό τις οδηγίες ενός εξαιρετικού τεχνικού επιτελείου. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και ευχάριστο. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω εδώ», τόνισε ο Γερμανός άσος Μάριο Γκέτσε, ο οποίος συμπλήρωσε πως η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο και να πετύχει τους στόχους της.

Ο 29χρονος Μάριο Γκέτσε μετρά την τελευταία διετία με τη φανέλα της Αϊντχόφεν, 10 γκολ και 10 ασίστ σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.