A Bola: «Το λυπημένο αντίο του Σάμαρη»

Η πορτογαλική εφημερίδα "A Bola" κυκλοφόρησε την Κυριακή έχοντας πρώτο θέμα την αποχώρηση του Ανδρέα Σάμαρη από τη Μπενφίκα και άφησε αιχμές για τη διοίκηση του κλαμπ.

A Bola: «Το λυπημένο αντίο του Σάμαρη»

Το αεροπλάνο της επιστροφής από τη Λισαβόνα για την Αθήνα πήρε ο Ανδρέας Σάμαρης, αφού ολοκληρώθηκε η καριέρα του στη Μπενφίκα. Ο Έλληνας μέσος αποτελεί παρελθόν για τους "Αετούς" της Λισαβόνας μετά από επτά χρόνια.

Στη Μπενφίκα πήγε το 2014 από τον Ολυμπιακό με τη μεταγραφή του να φτάνει τότε στα 10 εκατ. ευρώ. Με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας έκανε 196 συμμετοχές με έξι γκολ και 10 ασίστ. Πλέον στα 32 του χρόνια ο Σάμαρης είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η πορτογαλική εφημερίδα "A Bola" την Κυριακή είχε πρώτο θέμα την αποχώρηση του Ανδρέα Σάμαρη και μάλιστα άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το ζήτημα η Μπενφίκα.

«Το λυπημένο αντίο του Σάμαρη», αναφέρει ο τίτλος της εφημερίδας. «Ο Έλληνας μέσος αναχώρησε από τη Λισαβόνα για την Ελλάδα. Έφυγε με το κεφάλι χαμηλά και σιωπηλός. Μια... μυστικοπαθής αποχώρηση, μετά από επτά χρόνια στην Μπενφίκα», γράφει χαρακτηριστικά η πορτογαλική εφημερίδα για τον διεθνή μέσο.