Μένει στην Τουρκία ο Κέβιν Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς είχε μείνει ελεύθερος από την Γκαζαντιέπ και ήταν να πάει στην Άντερλεχτ, αλλά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού επιστρέφει στην τουρκική ομάδα. 

Μένει στην Τουρκία ο Κέβιν Μιραλάς

Ελεύθερος ήταν το καλοκαίρι ο Κέβιν Μιραλάς καθώς είχε λήξει το συμβόλαιό του με την Γκαζιάντεπσορτ στην Τουρκία, όμως παρά τις διάφορες επαφές που είχε και ειδικά στην πατρίδα του, με την Άντερλεχτ και άλλες ομάδες, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν υπέγραψε πουθενά.

Ο Μιραλάς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία καθώς στην Γκαζιαντέπ επιθυμούν διακαώς να συνεχιστεί αυτό, με τον 33χρονο επιθετικό να κάνει πέρυσι πολύ καλή σεζόν στο τουρκικό πρωτάθλημα, με 7 γκολ και 6 ασίστ.

Αναμένεται λοιπόν άμεσα να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιό του όπως αναφέρουν σημερινά (5/9) δημοσιεύματα στο Βέλγιο και στην Τουρκία. Η επιθυμία του Μιραλάς ήταν προφανώς να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά από τη στιγμή που δε συμφώνησε με κάποια ομάδα θεωρεί και ο ίδιος ότι είναι καλό να γυρίσει σε ένα κλαμπ που τον εμπιστεύεται απολύτως και είναι πολύ ευχαριστημένο με την προσφορά του.