Ντε Γιονγκ: «Πολύ καλός προπονητής ο Κούμαν»

Το εγκώμιο του προπονητή του στην Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, έπλεξε ο Λουκ Ντε Γιονγκ, στις πρώτες του δηλώσεις του μετά τη μετακίνησή του στους Καταλανούς από τη Σεβίλλη.

Ντε Γιονγκ: «Πολύ καλός προπονητής ο Κούμαν»

Με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του στην Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Λουκ Ντε Γιονγκ.

Ο Ολλανδός επιθετικός αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι από την Σεβίλλη για να αγωνιστεί στους «μπλαουγκράνα» με την μορφή δανεισμού και στις πρώτες του δηλώσεις στους Καταλανούς έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του.

«Πάντα είχα καλή σχέση με τον Κούμαν, στην εθνική Ολλανδίας και έχουμε μιλήσει μερικές φορές για τακτικές και άλλα πράγματα που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Για εμένα, ο Κούμαν είναι πολύ καλός προπονητής και μου έχει εμπιστοσύνη. Είναι ξεχωριστό να πηγαίνεις στην Μπάρτσα και να δουλεύεις ξανά μαζί του. Μου είπε ότι ήθελε έναν νέο τύπο επιθετικού και γνωρίζει τις ιδιότητές μου», ανέφερε αρχικά ο 31χρονος φορ.

Πέραν αυτών, ο διεθνής άσος μίλησε και για τη σχέση του με ορισμένους παίκτες της Μπαρτσελόνα, με τους οποίους θα είναι συμπαίκτης την φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Έχω καλές σχέσεις με τον Μέμφις (σ.σ. Ντεπάι), τον ξέρω από την Αϊντχόφεν και την εθνική ομάδα, όπως και τον Φρένκι (σ.σ.Ντε Γιόνγκ). Θέλω πολύ να παίξω μαζί τους. Γνωρίζω επίσης τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν. Έπαιξα μαζί του στην Γκλάντμπαχ στην Γερμανία. Γνωρίζω ανθρώπους εδώ, οπότε είναι πιο εύκολο για εμένα», σημείωσε.