Το λάθος της Σαουθάμπτον με Βαλερί και Ολυμπιακό

Τι αναφέρουν οι Άγγλοι για την υπόθεση του Γιαν Βαλερί και τι πραγματικά συνέβη με τον Γάλλο δεξιό μπακ και τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό από τη Σαουθάμπτον.

Το λάθος της Σαουθάμπτον με Βαλερί και Ολυμπιακό

Τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου από την Αγγλία προέκυψε η πληροφορία πως ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τη Σαουθάμπτον για να αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού τον Γιαν Βαλερί. Οι Άγγλοι θεωρούσαν δεδομένη τη συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με τους "Αγίους".

Η αντίδραση των Πειραιωτών ήταν άμεση στο συγκεκριμένο θέμα και διέψευσαν κατηγορηματικά πως υπάρχει συμφωνία με τη Σαουθάμπτον για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Οι "ερυθρόλευκοι" έβαλαν γρήγορα τέλος στη φημολογία που αναπτύχθηκε λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η θερινή μεταγραφική περίοδος.

Νέα ρεπορτάζ από την Αγγλία, ωστόσο αναφέρουν τι συνέβη με τη συγκεκριμένη υπόθεση και ασκούν κριτική στη Σαουθάμπτον. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το Νησί, το αγγλικό κλαμπ είναι αυτό που χάλασε τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ η Σαουθάμπτον αποφάσισε να κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν τον Γιαν Βαλερί και όχι να τον παραχωρήσει δανεικό στον Ολυμπιακό όπως είχε συμφωνήσει. Μάλιστα η διοίκηση δέχεται κριτική για τη συγκεκριμένη απόφαση, διότι ο Γάλλος δεξιός μπακ θα μπορούσε να φύγει για την Ελλάδα και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.