Ο Φλικ έστειλε τον Μπόατενγκ στην Λιόν

Ο Γερμανός αμυντικός Ζερόμ Μπόατενγκ αποκάλυψε πως ο πρώην προπονητής του στην Μπάγερν Μονάχου, Χανς Φλικ, ήταν αυτός που τον συμβούλεψε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λιόν.

Ο Φλικ έστειλε τον Μπόατενγκ στην Λιόν

Ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα άνοιξε αυτό το καλοκαίρι ο Ζερόμ Μπόατενγκ, καθώς επέλεξε να αγωνιστεί στα γήπεδα της Γαλλίας, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τη Λιόν.

Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Γερμανός αμυντικός, ο πρώην προπονητής του στην Μπάγερν Μονάχου, Χανς Φλικ, ήταν αυτός που τον συμβούλεψε να δεχτεί την προσφορά των «λιονέ».

«Ο Φλικ μου είπε, ότι η Λιόν είναι ένας καλός σύλλογος που συμμετέχει στις διεθνείς διοργανώσεις και ότι θα ήταν χαρούμενος για εμένα εάν γινόταν η μεταγραφή μου. Μου είπε ότι έπρεπε να πάρω την απόφαση μόνος μου και ότι στο τέλος της ημέρας έπρεπε να ακούσω την διαίσθησή και την καρδιά μου», σημείωσε σχετικά.

Ο Μπόατενγκ έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι, μιας και οι Βαυαροί δεν του πρότειναν να ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Επίσης, υπενθυμίζεται πως ο Φλικ αποχώρησε από τον πάγκο των Βαυαρών για να αναλάβει τα «ηνία» της εθνικής Γερμανίας, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να τον διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Γερμανίας.