Στην Ελλάδα ο Ποντένσε (pic)

Ο ακραίος επιθετικός της Γουλβς, Ντανιέλ Ποντένσε βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες.

Στην Ελλάδα ο Ποντένσε (pic)

Τον Ιανουάριο του 2020 ο Ντανιέλ Ποντένσε έκανε το άλμα στην καριέρα του. Ο Ολυμπιακός αποδέχτηκε τη μεγάλη πρόταση της Γουλβς και ο Πορτογάλος μετακόμισε στην Αγγλία προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League. Ο 25χρονος άσος είδε την καριέρα του να αλλάζει από τη στιγμή που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα και αυτό είναι κάτι που δεν το ξεχνάει.

Μπορεί να παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, όμως, ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Το έχει δηλώσει άλλωστε πολλάκις ότι κάποια μέρα θα επιστρέψει στη χώρα μας και θα αγωνιστεί ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε, πάντως, επέστρεψε γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Λόγω των εθνικών ομάδων δεν έχει υποχρεώσεις με τη Γουλβς κι έτσι το τεχνικό επιτελείο έχει δώσει άδεια στους ποδοσφαιριστές. Ο 25χρονος ακραίος χαφ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στην Ελλάδα επέλεξε να περάσει αυτές τις ημέρες ξεκούρασης και να γεμίσει ξανά τις μπαταρίες του. Μάλιστα στα social media ανάρτησε το εξής μήνυμα: «Κάποιοι λένε ότι ποτέ μην επιστρέφεις σε ένα μέρος που ήσουν ευτυχισμένος».

Ο Ποντένσε μπορεί να έχει φύγει από τον Ολυμπιακό, όμως, δεν έχει σταματήσει την επικοινωνία με πρώην συμπαίκτες του. Ενημερώνεται για όλα όσα συμβαίνουν στην πρώην ομάδα του και παρακολουθεί την πορεία της. Ήδη έχει δεχτεί αρκετά μηνύματα προκειμένου να γυρίσει στον Ολυμπιακό.