Πανό κατά Ανιέλι από οπαδούς της Γιουβέντους

Η πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο και το κακό ξεκίνημα της Γιουβέντους στο φετινό πρωτάθλημα προκάλεσαν «λαϊκά δικαστήρια» στους «μπιανκονέρι».

Πανό κατά Ανιέλι από οπαδούς της Γιουβέντους

Στο στόχαστρο των οπαδών της Γιουβέντους βρέθηκε ο πρόεδρος, Αντρέα Ανιέλι, καθώς μερίδα φιλάθλων του ιταλικού συλλόγου ανάρτησε πανό στο γήπεδο κατά τους ισχυρού άντρα της ομάδας τους.

Τόσο η πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το φετινό καλοκαίρι όσο και το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας στο Καμπιονάτο, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις της «Γηραιάς Κυρίας», με τον Ανιέλι να καλείται πλέον να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Σημειώνεται ότι χθεσινά δημοσιεύματα από την γειτονική Ιταλία υποστήριζαν πως ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την διοίκηση της Γιουβέντους είναι και ο προπονητής της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός είχε ζητήσει σημαντική ενίσχυση του ρόστερ κατά την διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, εν τούτοις αυτό δεν έγινε, ενώ παράλληλα αποχώρησε και το μεγάλο αστέρι των «μπιανκονέρι», ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A η Γιουβέντους παραμένει ακόμα χωρίς νίκη μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς στην πρεμιέρα αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με αντίπαλο την Ουντινέζε, για να ακολουθήσει η εντός έδρας ήττα από την Έμπολι (0-1).

Επόμενο ματς για την ομάδα του Αλέγκρι είναι αυτό στον ιταλικό νότο απέναντι στη Νάπολι, για την τρίτη αγωνιστική του Καμπιονάτο.