Ρούμενιγκε: «Δύσκολο να κρατήσουμε τον Χάαλαντ στη Γερμανία»

Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάινς Ρούμενιγκε, αναφέρθηκε στο μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Ντόρτμουντ και την Bundesliga.

Ρούμενιγκε: «Δύσκολο να κρατήσουμε τον Χάαλαντ στη Γερμανία»

Κάθε άλλο παρά αισιόδοξος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάινς Ρούμενιγκε, για το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και το γερμανικό πρωτάθλημα.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες ομάδες «ερίζουν» για την απόκτηση του Νορβηγού επιθετικού, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, με τον 65χρονο θρύλο του ποδοσφαίρου της χώρας να εκτιμά ότι είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του παίκτη από την Bundesliga.

«Έχει γίνει το απόλυτο είδωλο στο πρωτάθλημα. Αλλά φοβάμαι πως δεν θα μείνει στην Bundesliga. Τα νούμερα που ακούγονται, δείχνουν ότι είναι δύσκολο να μείνει στη Γερμανία. Υποθέτω πως θα φύγει εκτός χώρας», σημείωσε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στην «Sport Bild».

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Χάαλαντ μέτρησε 41 γκολ σε ισάριθμους αγώνες του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την τρέχουσα σεζόν έχει ήδη καταγράψει 6 γκολ και 3 ασίστ σε 5 ματς με τους Βεστφαλούς.

Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Αγγλία υποστηρίζουν ότι (και) το επόμενο καλοκαίρι οι δύο συμπολίτισσες του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ, θα είναι μεταξύ των υποψηφίων που θα κινηθούν για την απόκτηση του διεθνούς άσου.