Ντι Μαρία: «Ο χειρότερος προπονητής που είχα ο Φαν Χάαλ, τρελός ο Μουρίνιο»

Τα «βέλη» κατά των πρώην προπονητών του, Λουίς φαν Χάαλ και Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Άνχελ Ντι Μαρία.

Ντι Μαρία: «Ο χειρότερος προπονητής που είχα ο Φαν Χάαλ, τρελός ο Μουρίνιο»

«Πυρά» κατά δύο πρώην προπονητών του εξαπέλυσε σε δηλώσεις του ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην συνεργασία του τόσο με τον Λουίς Φαν Χάαλ όσο και στην αντίστοιχη με τον Ζοσέ Μουρίνιο και κάθε άλλο παρά θετικά σχόλια έκανε για τον Ολλανδό και τον Πορτογάλο τεχνικό.

«Πραγματικά δεν δίνω δεκάρα, γιατί θεωρούν τόσο σημαντικό το «7» στη φανέλα. Είναι απλά μια φανέλα. Μου μιλούσαν συνέχεια για τον αριθμό αυτόν, αλλά δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο. Το πρόβλημά μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο Φαν Χάαλ. Ήταν ο χειρότερος προπονητής, ο οποίος θα μπορούσα να έχω. Μπορεί να είχα κάνει πολύ καλό παιχνίδι και την επόμενη μέρα εκείνος να ήθελε να μου δείξει τις κακές πάσες που έκανα στο παιχνίδι», σημείωσε ο 33χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όταν ρωτήθηκε για τον άλλοτε προπονητή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Μουρίνιο, είπε:

«Είναι τρελός. Αυτό. Μαζί μου ήταν καλός, αλλά είναι τρελός. Δεν τον ένοιαζε καθόλου να ανοίξει μέτωπα, μπορούσε να τσακωθεί με όλους. Μια φορά είχε καυγαδίσει με τον Κριστιάνο και του έλεγε ότι δεν έτρεχε καθόλου και ότι έτρεχαν όλοι οι υπόλοιποι για εκείνον».