Αζάρ: «Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι συνέχεια τραυματίας!»

Με δηλώσεις του ο Εντέν Αζάρ αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τα τελευταία δύο χρόνια και το νέο ξεκίνημα που φιλοδοξεί να κάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Αζάρ: «Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι συνέχεια τραυματίας!»

Ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και δύο χρόνια, όμως δεν έχει καταφέρει να δείξει την αξία του και να θυμίσει τον παίκτη που αγωνιζόταν στην Τσέλσι, καθώς οι τραυματισμοί δεν του το έχουν επιτρέψει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ολλανδικό «HLN» ο Βέλγος μεσοεπιθετικός τόνισε πως ο κόσμος πιστεύει ότι είναι συνεχώς τραυματίας, ενώ επισήμανε πως επιθυμεί να φτάσει στο 100% και να αποδείξει σε όλους την αξία του.

Μεταξύ άλλων ο Εντέν Αζάρ δήλωσε:

«Υπέγραψα με τη Ρεάλ για πέντε σεζόν. Οι δύο πρώτες δεν ήταν καλές, οι τραυματισμοί δεν με βοήθησαν, αλλά έχω ακόμα τρεις ακόμη για να αποδείξω την αξία μου.

Ελπίζω να πάει καλά, ελπίζω να σηκωθώ ένα πρωί και να νιώσω υπέροχα στην προπόνηση. Αν νιώσω πόνο εκεί, τον σέρνω στους αγώνες και θα συνεχίσω να τον έχω. Περιμένω εκείνη τη στιγμή που θα μπορώ να δείξω ξανά την αξία μου.

Η Ρεάλ έχει ήδη ξοδέψει πολλά χρήματα για μένα. Θέλω να τους δώσω κάτι πίσω. Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι συνέχεια τραυματίας. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά αν δείτε την καριέρα μου δεν υπάρχει παίκτης που, σε διάστημα 10 ετών, που να έχει παίξει τόσα παιχνίδια όσα έχω εγώ».