Η Αντβέρπ πήρε τον Σαμάτα από την Φενέρμπαχτσέ

Με τον Αλί Σαμάτα ενίσχυσε το δυναμικό της η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Αντβέρπ, τον οποίο απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την Φενέρμπαχτσέ.

Η Αντβέρπ πήρε τον Σαμάτα από την Φενέρμπαχτσέ

Λίγο πριν το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου η Αντβέρπ ενίσχυσε το έμψυχο δυναμικό της με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή. Ο σύλλογος πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Αλί Σαμάτα με την μορφή δανεισμού από την Φενέρμπαχτσε, ενώ η βελγική ομάδα έχει και οψιόν απόκτησης των πλήρη δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι, αν μείνει βέβαια ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις του την τρέχουσα σεζόν.

Ο 28χρονος επιθετικός από την Τανζανία κατέγραψε την περασμένη αγωνιστική περίοδο 30 συμμετοχές και έξι γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την τουρκική ομάδα, ενώ την τρέχουσα σεζόν πρόλαβε να παίξει σε μόλις τρία παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Αντβέρπ όσο και η Φενέρμπαχτσέ βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό στο Europa League. Μάλιστα, το πρώτο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» στο γκρουπ είναι με αντίπαλο την Αντβέρπ και συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».