Κλείνει στη Γρανάδα ο Εσκουδέρο που ενδιέφερε τον Ολυμπιακό

Ο Σέρχιο Εσκουδέρο που απασχόλησε τον Ολυμπιακό παραμένει ελεύθερος και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Γρανάδα.

Κλείνει στη Γρανάδα ο Εσκουδέρο που ενδιέφερε τον Ολυμπιακό

Ο Σέρχιο Εσκουδέρο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχόλησαν τον Ολυμπιακό και μάλιστα αρκετά σοβαρά. Ο έμπειρος μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη και προτάθηκε στους Πειραιώτες. Ασχολήθηκαν με την περίπτωση του, αλλά οι δύο πλευρές δεν έδωσαν τα χέρια για να συνεργαστούν.

Για διάφορους λόγους δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εσκουδέρο, ενώ ο ποδοσφαιριστής δεν βρήκε ομάδα. Ακόμη και τώρα συνεχίζει να είναι ελεύθερος, αλλά βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ισπανών ο Εσκουδέρο βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Γρανάδα, στην οποία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του. Ο 31χρονος μπακ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σεβίλλης για έξι σεζόν και τελικά έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι, διότι ήθελε να πάει σε μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Εσκουδέρο εκτός από την πρόταση του Ολυμπιακού είχε στα χέρια του κι άλλες προτάσεις, κυρίως από ομάδες της Ισπανίας. Τελικά προτίμησε τη Γρανάδα προκειμένου να μείνει στην Ανδαλουσία και να είναι κοντά στο σπίτι του.