Έξαλλος με την Παρί ο Τιάγκο Σίλβα λόγω Σέρχιο Ράμος

Ο Τιάγκο Σίλβα εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν, με αφορμή και την απόκτηση του 36χρονου Σέρχιο Ράμος αυτό το καλοκαίρι από τους «πρωτευουσιάνους».

Έξαλλος με την Παρί ο Τιάγκο Σίλβα λόγω Σέρχιο Ράμος

Δυσαρεστημένος με τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Τιάγκο Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από τους «πρωτευουσιάνους» πέρσι το καλοκαίρι ως ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι. Οι Παριζιάνοι αρνήθηκαν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, ωστόσο φέτος απέκτησαν τον σχεδόν συνομήλικό του, Σέρχιο Ράμος, από την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν έχω τίποτα με τον Σέρχιο Ράμος, αλλά του πρόσφεραν διετές συμβόλαιο και είναι στην ίδια ηλικία που ήμουν εγώ πέρσι. Αυτό με στενοχώρησε, γιατί ένιωσα μου φέρθηκαν σαν να μην έχω προσφέρει τίποτα στην ομάδα αυτή.

Έχω γυρίσει πλέον σελίδα, αλλά σκέφτομαι όσα έγιναν και πιστεύω πως μπορούσαν να είχαν ενεργήσει διαφορετικά. Δεν ήμουν οκτώ μέρες ή οκτώ μήνες στην Παρί, αλλά οκτώ χρόνια και βοήθησα να φτάσει στο επίπεδο που είναι σήμερα», σημείωσε σχετικά.

Ο Τιάγκο Σίλβα αγωνίστηκε με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν από το 2012 ως το 2020 και στο διάστημα της καριέρας του στην γαλλική ομάδα πήρε μέρος σε 315 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 17 γκολ και 5 ασίστ.

Παράλληλα, βοήθησε τον σύλλογο να φτάσει στην κατάκτηση επτά πρωταθλημάτων, έξι Λιγκ Καπ και πέντε Κυπέλλων Γαλλίας, ενώ ήταν και φιναλίστ του Champions League την σεζόν 2019/20, στην ήττα (1-0) από την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό της Λισσαβώνας.