Απειλές, μέσω πανό, των οπαδών της Μίλαν κατά του Ντοναρούμα!

Οι οπαδοί της Μίλαν ανήρτησαν πανό με απειλές και προσβολές κατά του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα που άφησε την ομάδα τους κατά το τρέχον καλοκαίρι παίρνοντας μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Απειλές, μέσω πανό, των οπαδών της Μίλαν κατά του Ντοναρούμα!

Η σεζόν της Μίλαν ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα με «διπλό» επί της Σαμπντόρια και η ομάδα του Πιόλι ετοιμάζεται για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κάλιαρι, εντός έδρας, αλλά κάποιοι φίλοι των «ροσονέρι» δεν μπορούν να ξεχάσουν την αποχώρηση του Τζίτζι Ντοναρούμα.

Ο, διεθνής, Ιταλός πορτιέρε, που δεν ανανέωσε με τους Μιλανέζους, αποκτήθηκε (ως ελεύθερος), από την Παρί Σεν Ζερμέν, με πενταετές συμβόλαιο, αντί 12 εκατ. ευρώ ετησίως.

Κάτι που δεν του συγχώρεσε μερίδα των τιφόζι της ομάδας της Λομβαρδίας στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Έτσι κρέμασαν πανό στο, προπονητήριο της Μίλαν («Μιλανέλο») με απειλητικό και προσβλητικό περιεχόμενο για τον 22χρονο γκολκίπερ

«Ντοναρούμα, αγνώμονα, μπάσταρδε, μας αηδιάζεις περισσότερο από τον Λεονάρντο» και «Ντοναρούμα: εμείς οι κακόφημοι δεν σε ξεχνάμε, πρόσεχε όταν θα επιστρέψεις στο Μιλάνο», ήταν οι δύο φράσεις στα συγκεκριμένα πανό, ενδεικτικές των άσχημων διαθέσεων μερίδας οπαδών των Μιλανέζων για τον άλλοτε παίκτη τους.