Μεταγραφικό ντέρμπι στο Μάντσεστερ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο με νικήτρια τη Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Σίτι παρότι οι πληροφορίες την παρουσίαζαν, μέχρι πρότινος, να έχει «κλεισμένο» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εφόσον η Γιουβέντους αποδεχόταν την αποχώρηση του, φέρεται ν' αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του με τον Πορτογάλο να οδεύει προς την, συμπολίτισσα της και πρώην εργοδότρια του, Γιουνάιτεντ

Μεταγραφικό ντέρμπι στο Μάντσεστερ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο με νικήτρια τη Γιουνάιτεντ!

Το ήδη βαθύ ποδοσφαιρικό ρήγμα μεταξύ «γαλάζιου» και «κόκκινου» Μάντσεστερ ελέω Σίτι και Γιουνάιτεντ (αντίστοιχα) πρόκειται να ...βαθύνει περαιτέρω αφού στην υπόθεση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο υπήρξε δραματική αλλαγή δεδομένων, σύμφωνα με τις πληροφορίες στο Νησί (κι όχι μόνο...).

Έτσι ο Πορτογάλος που έμοιαζε να οδεύει στην Μάντσεστερ Σίτι, από την στιγμή που εκείνη εμφανιζόταν έτοιμη να καλύψει τις απαιτήσεις της Γιουβέντους για τον 36χρονο Ίβηρα, κατά πληροφορίες αποσύρθηκε από την υπόθεση κι ο παίκτης οδεύει σε γνώριμα λημέρια, εκείνα της συμπολίτισσας της (και πρώην εργοδότριας του) Γιουνάιτεντ!

Αυτό μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων ο δημοσιογράφος του BBC, Σάιμον Στόουν.

Που αναφέρει ότι η περίπτωση του εξετάστηκε, αλλά απερρίφθη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Πορτογάλο σούπερ στα για την απόκτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος άσος αποχαιρέτισε το πρωί της Παρασκευής (27/08) τους πρώην πλέον συμπαίκτες του στη Γιουβέντους, ενώ ο Μαξ Αλέγκρι επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ότι επιθυμεί να αποχωρήσει.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, εξάλλου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, από την πλευρά του, με ανάρτησή του στο twitter, τονίζει ότι για την ώρα δεν έχει μπει ο Πολ Πογκμπά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σαν έμψυχο αντάλλαγμα.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Γάλλος μέσος είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Γιουβέντους.