Για συμφωνία του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Μάντσεστερ Σίτι γράφει η «as»!

Η ηλεκτρονική σελίδα της ισπανικής εφημερίδας «as» αναφέρει ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Μάντσεστερ Σίτι και πλέον απομένει να τα βρει η πρωταθλήτρια Αγγλίας με την Γιουβέντους για να υλοποιηθεί η μεταγραφή

Για συμφωνία του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Μάντσεστερ Σίτι γράφει η «as»!

Στην αποκάλυψη ότι η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το ενδιαφέρον για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - που έγραφε, προ ημερών, η Γαλλική εφημερίδα «L' Equipe»- στην συμφωνία μαζί του προχώρησε η ηλεκτρονική σελίδα της Ισπανικής εφημερίδας «as».

Kατά το Μαδριλένικο μέσο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συμφώνησε στην πρόταση διετούς συμβολαίου μ' ετήσιες απολαβές 15 εκατ ευρώ (παρότι απομένουν λεπτομέρειες προς διευθέτηση).

Ωστόσο η πρόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους το φετινό καλοκαίρι κι όχι το επόμενο, που εκπνέει το συμβόλαιο του - κι η οποία κατέστη σαφής την περασμένη Κυριακή όταν ζήτησε να μην αγωνιστεί βασικός κόντρα στην Ουντινέζε υπό τον φόβο τραυμαυτισμού που θα εμπόδιζε την μεταγραφή του - «σκοντάφτει» στην Ιταλική ομάδα.

Η οποία δεν προτίθεται να αφήσει ελεύθερο τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του Champions League.

Κάτι που κατέστησαν σαφές στον ατζέντη του «CR7», Ζόρζε Μέντες, οι άνθρωποι τους, σε συνάντηση (1,5 ώρας) που είχαν μαζί του την Πέμπτη στο Τορίνο, με τις πληροφορίες (στην Αγγλία κι αλλού...) ν' αναφέρουν ότι ζήτησαν 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσουν να φύγει.

Την ίδια στιγμή που οι «μνηστήρες» του Πορτογάλου (σ. την υπόθεση παρακολουθεί κι η Παρί Σεν Ζερμέν, που ίσως χρειαστεί να κινηθεί αν πουλήσει, τελικά, τον Εμπαπέ) δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να καταβάλλουν χρήματα για έναν 36χρονο παίκτη (έστω και της αξίας του...) που την 1η Γενάρη θα μπορούν ν' αποκτήσουν χωρίς να δώσουν σεντ στην Γιούβε...

Ίσως η... δουλειά να γίνει μέσω της παραχώρησης κάποιου παίκτη, αλλά ούτε εδώ υπάρχει συμφωνία κατά τους Ισπανούς αφού η Γιουβέντους θέλει τον Γκαμπριέλ Ζεσούς (που ο Γκουαρντιόλα δεν τον παραχωρεί...) αλλά η Μάντσεστερ Σίτι αντιπροτείνει τον Ραχίμ Στέρλινγκ που σε πρώτη φάση δεν ενδιαφέρει τους Τορινέζους...

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», πάντως, στα γραφεία της Γιουβέντους δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι ότι οι «μπιανκονέρι» διαμήνυσαν στην πλευρά του Πορτογάλου ότι θέλουν το «σίριαλ» να τελειώσει, έτσι ή αλλιώς, σύντομα και πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον υπολογίζει κανονικά ως βασικό για τον αγώνα με την Έμπολι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A.