Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ελληνικός «εμφύλιος» με Τσιμίκα εναντίον Τζόλη-Γιαννούλη

Η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα θα αντιμετωπίσει τη Νόριτς των Τζόλη, Γιαννούλη στον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Με τη Γουέστ Χαμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με Γουλβς η Τότεναμ του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ελληνικός «εμφύλιος» με Τσιμίκα εναντίον Τζόλη-Γιαννούλη

Ελληνικός «εμφύλιος» προέκυψε στον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας, καθώς η Νόριτς του Χρήστου Τζόλη και του Δημήτρη Γιαννούλη θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα.

Στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης τα «καναρίνια» είχαν διασύρει τη Μπόρνμουθ με το εμφατικό 6-0 και τον Τζόλη να καταγράφει δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ στο ντεμπούτο του με τα «καναρίνια». Μάλιστα, ο 19χρονος εξτρέμ επιλέχθηκε και στην καλύτερη ενδεκάδα του δευτέρου γύρου του θεσμού, ενώ για την συνέχεια ακολουθεί η Λίβερπουλ την οποία η Νόριτς θα υποδεχτεί στο «Κάροου Ρόουντ».

Οι δύο σύλλογοι είχαν αναμετρηθεί και στην πρεμιέρα της φετινής Premier League με την Λίβερπουλ να παίρνει τη νίκη με 3-0, ενώ, πλέον, διεκδικούν την πρόκριση στους «16» του Λιγκ Καπ.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια που ξεχώρισαν από την κλήρωση του τρίτου γύρου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει στο «Ολντ Τράφορντ» την Γουέστ Χαμ, ενώ η Τότεναμ θα κοντραριστεί στο «Μολινό» με την Γουλβς, σε ένα παιχνίδι που θα φέρει αντιμέτωπο τον Πορτογάλο προπονητή των «σπιρουνιών», Νούνο Εσπίριτο Σάντο, με την πρώην ομάδα του.

Εύκολη αποστολή θα έχει η Μάντσεστερ Σίτι (με Γουίκομ), όπως επίσης και η Άρσεναλ (με Γουίμπλετον) και η Τσέλσι θα υποδεχτεί στο Λονδίνο την Άστον Βίλα.

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 21 Σεπτεμβρίου. Τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν πέναλτι.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν:

ΚΠΡ - Έβερτον
Πρέστον - Τσέλτεναμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ
Φούλαμ - Λιντς
Μπρέντφορντ - Όλνταμ
Γουότφορντ - Στόουκ
Τσέλσι - Άστον Βίλα
Γουίγκαν - Σάντερλαντ
Νόριτς - Λίβερπουλ
Μπέρνλι - Ρότσντεϊλ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον
Άρσεναλ - Γουίμπλεντον
Μάντσεστερ Σίτι - Γουίκομ
Μίλγουολ - Λέστερ
Γουλβς - Τότεναμ
Μπράιτον - Σουόνσι