Νάπολι: «Καμπάνα» 2 αγωνιστικών σε Οσιμέν, δεν παίζει με Γιουβέντους

Ο Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών και μεταξύ άλλων θα χάσει και το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Γιουβέντους (12/9) στη Serie A.

Νάπολι: «Καμπάνα» 2 αγωνιστικών σε Οσιμέν, δεν παίζει με Γιουβέντους

Ακριβά πλήρωσε ο Βίκτορ Οσιμέν την αποβολή του στο παιχνίδι της Νάπολι με αντίπαλο την Βενέτσια στην πρεμιέρα του εφετινού πρωταθλήματος της Serie Α.

Ο 22χρονος επιθετικός χτύπησε τον Ντάαν Χέιμανς με αποτέλεσμα να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Παράλληλα όμως, η πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής λίγκας τιμώρησε τον Νιγηριανό άσο και με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν θα έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής τόσο το εκτός έδρας ματς της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Τζένοα (29/8), όσο και το ντέρμπι της 3ης με αντίπαλο την Γιουβέντους (12/9) στον ιταλικό νότο, γεγονός που έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στις τάξεις των «παρτενοπέι».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, η Νάπολι αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της ποινής, φιλοδοξώντας να μειώσει την «καμπάνα» του παίκτη της στην μια αγωνιστική, ώστε τουλάχιστον να τον έχει «ετοιμοπόλεμο» στο ματς με την «Γηραιά Κυρία».