Λίβερπουλ: Κρατά στο «Άνφιλντ» τους διεθνείς Σαλάχ, Φαμπίνιο, Φιρμίνο και Άλισον

Η Λίβερπουλ δεν επέτρεψε στους Σαλάχ, Φαμπίνιο, Φιρμίνο και Άλισον να αγωνιστούν στις εθνικές τους ομάδες, ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Λίβερπουλ: Κρατά στο «Άνφιλντ» τους διεθνείς Σαλάχ, Φαμπίνιο, Φιρμίνο και Άλισον

Στο «Άνφιλντ» και στο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ θα παραμείνουν οι Μοχάμεντ Σαλάχ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Άλισον και Φαμπίνιο τον άλλο μήνα που οι εθνικές τους ομάδες θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Αιτία για την απουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών από τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα αποτελεί το ιατρικό πρωτόκολλο που ισχύει στην Βρετανία, αφού σε περίπτωση που ενσωματώνονταν στην αποστολή των εθνικών τους ομάδων, τότε κατά την επιστροφή τους στο Νησί θα πρέπει να μπουν σε 10μερη καραντίνα.

Ο Σαλάχ αγωνίζεται στην εθνική Αιγύπτου και οι Φαμπίνιο, Φιρμίνο και Άλισον στην αντίστοιχη της Βραζιλίας, με τις δύο χώρες να βρίσκονται στην κόκκινη ζώνη της ταξιδιωτικής λίστας της Βρετανίας.

Σημειώνεται επίσης πως σε περίπτωση που οι παίκτες έπαιζαν στις εθνικές τους και εν συνεχεία έμπαιναν σε καραντίνα, τότε θα έχαναν τα ματς πρωταθλήματος της Λίβερπουλ κόντρα στην Λιντς (12/9) αλλά και την Κρίσταλ Πάλας (18/9), όπως επίσης και το πρώτο παιχνίδι των «κόκκινων» στην φάση των ομίλων του Champions League που είναι προγραμματισμένο στα μέσα του Σεπτέμβρη.