Παρουσία του Ότο Ρεχάγκελ το «αντίο» στον Γκερντ Μίλερ πριν το Μπάγερν Μονάχου - Κολωνία

Ο Ότο Ρεχάγκελ ήταν μεταξύ των επισήμων που παρέστησαν στον αγώνα, της Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου - Κολωνία. όπου οι Βαυαροί «αποχαιρέτισαν» τον Γκερντ Μίλερ

Παρουσία του Ότο Ρεχάγκελ το «αντίο» στον Γκερντ Μίλερ πριν το Μπάγερν Μονάχου - Κολωνία

Τιμές απέδωσε η Μπάγερν Μονάχου, πριν την αναμέτρηση με την Κολωνία, για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga, στην μνήμη ενός από τους θρύλους, όχι μόνο της ίδιας ή του Γερμανικού, αλλά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Για τον Γκέρντ Μίλερ ο λόγος, που πριν μια βδομάδα εξέπνευσε σε ηλικία 75 ετών.

Μεταξύ των προσκεκλημένων των Βαυαρών, στα επίσημα του γηπέδου, ήταν κι ο (πρώην προπονητής τους και εκλέκτορας της εθνικής Ελλάδας) Ότο Ρεχάγκελ που καθόταν πλησιόν του πρώην διευθύνοντα συμβούλου και παλαμάχου των κόκκινων του Μονάχου, Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, παρέθεσε ομιλία για τον «βομβαρδιστή» με τα 365 γκολ σε 427 στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπάγερν.

«Το να έχουμε τον Μίλερ στις τάξεις μας ήταν πιο σημαντικό από τους τίτλους που μας έφερε», σχολίασε, ενώ το μικρόφωνο πήρε και ο Ούλι Χένες, άλλοτε συμπαίκτης του.

«Αγαπημένε μου, Γκερντ», ήταν τα πρώτα λόγια του και έπειτα από λίγα λεπτά κατέληξε να τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια: «Θα μας λείψεις πολύ".

Στη συνέχεια ακολούθησε ενός λεπτού σιγή.