Πάγκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο με Ουντινέζε - Φημολογία ότι ζήτησε εκείνος να μην παίξει για να φύγει!

Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το βασικό σχήμα της Γιουβέντους, κόντρα στην Ουντινέζε πυροδότησε όργιο πληροφοριών, ότι ζήτησε ο ίδιος να μην αγωνιστεί ώστε να μην διακινδυνεύσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στο φινάλε της περιόδου!

Πάγκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο με Ουντινέζε - Φημολογία ότι ζήτησε εκείνος να μην παίξει για να φύγει!

Η είδηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι στην αρχική 11αδα της Γιουβέντους στο πρώτο ματς της «γηραιάς κυρίας» για την Serie A της σεζόν 2021-22, κόντρα στην Ουντινέζε, αποτέλεσε επικοινωνιακή «βόμβα», προκαλώντας ερωτηματικά, αλλά και όργιο φημών και πληροφοριών ότι ήταν ο ίδιος ο Πορτογάλος αστέρας που ζήτησε να μην παίξει ώστε να μην υποθηκεύσει τις πιθανότητες του για μετακίνηση τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το «Sky Sports Italia» και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ίδιος ο «CR7» ζήτησε να μείνει στον πάγκο και να μην αγωνιστεί ως βασικός, καθώς θέλει να αποχωρήσει, από την ομάδα του Τορίνου μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

«Πρόκειται για μια επιθυμία του Κριστιάνο γιατί ελπίζει να βρει μία λύση στη μεταγραφική αγορά τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν έχει δεχθεί ακόμα επίσημες προσφορές για τον Κριστιάνο», αναφέρει ο Ιταλός συνάδελφος.

Και να σκεφτεί κανείς ότι τις προάλλες ο Ίβηρας ήταν εκείνος που είχε βγει κι είχε ζητήσει, τις προάλλες, να μην χρησιμοποιούν το όνομα του για μεταγραφικά σενάρια, σ' ανάρτηση του...

Ωστόσο το ότι δεν είχε γράψει ότι μένει στη Γιουβέντους προκάλεσε και τότε ερωτηματικά.