Σπαλέτι: «Για μένα, Μανωλάς και Ινσίνιε θα μείνουν!»

Ο τεχνικός της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του Κυριακάτικου (22/08) αγώνα με τη Βενέτσια εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο ο Κώστας Μανωλάς, όσο κι ο Λορέντσο Ινσίνιε θα συνεχίσουν στους «παρτενοπέι».

Σπαλέτι: «Για μένα, Μανωλάς και Ινσίνιε θα μείνουν!»

Με το μεταγραφικό «παζάρι» σε πλήρη εξέλιξη ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, παραμονή του αγώνα με τη Βενέτσια, του πρώτου της Νάπολι για το φετινό πρωτάθλημα της Serie A δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί (αλλά και να μην απαντήσει... ) για το μέλλον του Κώστα Μανωλά, αλλά και του Λορέντσο Ινσίνιε στους «παρτενοπέι».

Ως γνωστόν, στην Ιταλία γράφουν για επιστροφή του Έλληνα διεθνή στόπερ στον Ολυμπιακό, ενώ τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας του Ιταλικού Νότου τον συνδέουν με την Ίντερ.

Ο Σπαλέτι πριν το παρθενικό του ματς ως τεχνικός της Ναπολιτάνων εξέφρασε την πεποίθησή του για την παραμονή αμφοτέρων:

«Ο πρόεδρος έχει μιλήσει ήδη για το θέμα. Όταν ήρθα στην Νάπολι σκεφτόμουν την ομάδα με τους Μανωλά και Ινσίνιε στο ρόστερ. Ελπίζω να τους έχω γιατί αναβαθμίζουν την ποιότητα των συμπαικτών τους. Αν ήταν στη συνέντευξη Τύπου θα απαντούσα καλύτερα. Για το αν είμαι σίγουρος αν θα μείνουν; Ναι, γιατί όχι; Πρέπει πάντα να είσαι και λίγο αισιόδοξος. Οι ποδοσφαιριστές μας έρχονται πρώτοι κι ακολουθούμε εγώ κι η διοίκηση. Εκείνοι κάνουν τη διαφορά» ανέφερε συγκεκριμένα.