Αλέγκρι: «Ο Ρονάλντο μου είπε ότι θα μείνει»

Τέλος στις φήμες περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους, έβαλε ο Μάσιμο Αλέγκρι. 

Αλέγκρι: «Ο Ρονάλντο μου είπε ότι θα μείνει»

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος της Serie A πέφτει την Κυριακή (22/8) η Γιουβέντους με μοναδικό στόχο βέβαια να επανέλθει στην κορυφή, κατακτώντας το σκουντέτο.

Μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με την Ουντινέζε ο Μάσιμο Αλέγκρι έδωσε συνέντευξη Τύπου, όπου ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτησή του αναφορικά με τα σενάρια παραμονής ή όχι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο.

«Προπονείται πάντα καλά, τα σενάρια τα έχω διαβάσει στις εφημερίδες. Δεν μας έχει πει ποτέ ότι θέλει να φύγει. Αντίθετα, το λέω έτσι για να κλείσουμε το θέμα, σε εμένα είπε ότι μένει στην Γιουβέντους», είπε ο Αλέγκρι και πρόσθεσε:

«Εμείς στο χώρο του ποδοσφαίρου παλεύουμε για να φέρνουμε αποτελέσματα στο τέλος κάθε σεζόν. Ο Ρονάλντο έχει κερδίσει πέντε Χρυσές Μπάλες αλλά αν φέτος δεν πάει καλά, θα θυμηθούν όλοι την τελευταία χρονιά του στην Γιουβέντους».

Όσον αφορά στο ποια ομάδα έχει την ταμπέλα του φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο κόουτς των «μπιανκονέρι» φρόντισε να αφαιρέσει το άγχος από τους παίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Γιουβέντους αρχίζει πάντα κάθε σεζόν με στόχο να κατακτήσει όλες τις διοργανώσεις στις οποίες παίρνει μέρος. Αν είμαστε το φαβορί; Φαβορί είναι συνήθως η ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, εμείς είμαστε στο γκρουπ των διεκδικητών».