Ligue 1: Νέο στραβοπάτημα για τη Λιόν, 3-3 με την Κλερμόν

Η Κλερμόν «έκλεψε» στις καθυστερήσεις το βαθμό από τη Λιόν. Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και τα highlights από την τρίτη αγωνιστική της Ligue 1. 

Ligue 1: Νέο στραβοπάτημα για τη Λιόν, 3-3 με την Κλερμόν

Ούτε τώρα κατάφερε η Λιόν να κατακτήσει τη νίκη καθώς έμεινε στο 3-3 με την Κλερμόν. Αν και προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με 2-1 και στη συνέχεια με 3-1, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν τα παράτησε.

Στο 79ο λεπτό ο Ρασάνι μπήκε στο παιχνίδι και ένα λεπτό μετά κατάφερε να μειώσει σε 3-2. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις ισοφάρισε σε 3-3.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (21/8)

Δε λέει να σηκώσει... κεφάλι η Μονακό καθώς έμεινε με άδεια χέρια για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στη Ligue 1 (δεν έχει γευτεί ακόμα τη νίκη). Συγκεκριμένα, οι Μονεγάσκοι ηττήθηκαν 2-0 στο «Λουί Ντε» από τη Λανς.

Από την άλλη, για τους «λανσουά» αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο της σεζόν, μετά τις ισοπαλίες στις δύο πρώτες στροφές.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκαναγκό στο 51ο λεπτό με τον Μπανζά να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπει κι η πρωταθλήτρια Λιλ που λίγο αργότερα έφτασε κοντά στη πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αλλά 5 λεπτά πριν το τέλος ισοφαρίστηκαν στο «Ζοφρουά Γκισάρ», από την Σεντ Ετιέν σε 1-1.

Έτσι μετά από 3 αγώνες έχει δύο πόντους. Έναν περισσότερο έχουν οι «πράσινοι» των τριών ισοπαλιών!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (20/8)

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έκανε ούτε στην τρίτη αγωνιστική το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, αντίθετα πήρε, το φιλαράκι του, τον Νέιμαρ και πήγαν στην έπαυλη του στην Βαρκελώνη, αλλά ακόμη και χωρίς εκείνους η Παρί Σεν Ζερμέν δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα για να συνεχίσει την ...προπαίδεια του τρία στην φετινή Ligue 1.

Μάλιστα οι Παριζιάνοι που είναι, πλέον, μόνοι πρώτοι - καθώς άνοιξαν την αυλαία της αγωνιστικής δράσης του τριημέρου στη Γαλλία - επιβλήθηκαν, στη Βρέστη, κόντρα στην τοπική Μπρεστ, με το σκορ που είχαν νικήσει τη προηγούμενη αγωνιστική το Στρασβούργο, στο «Παρκ ντε Πρενς»: 4-2

Στα αξιοσημείωτα του ματς το πρώτο φετινό γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ (που είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας σχετικά με το μέλλον του).

Λογαριασμό στην φετινή σεζόν άνοιξαν κι ο Ντι Μαρία, ο οποίος εξασφάλισε το τρίποντο στο φινάλε κόντρα στους μαχητικούς γηπεδούχους, αλλά κι οι Γκουέγιε και Ερέρα, για την ομάδα του Ποτσετίνο.

Το προφίλ της τρίτης αγωνιστικής:

Παρασκευή (20/8)
Μπρεστ - Παρί Σεν Ζερμέν 2-4
(42' Ονοράτ, 85' Μουνιέ - 23΄Ερέρα, 35' Εμπαπέ, 73' Γκουέγιε, 90' Ντι Μαρία)

Σάββατο (21/8)
Μονακό - Λανς 0-2
(51' Γκαναγκό, 94' Μπανζά)

Σεντ Ετιέν - Λιλ 1-1
(85' Σοβ - 38' Γιλμάζ)

Κυριακή (22/8)

Λιόν - Κλερμόν 3-3

(5', 21' Ντεμπελέ, 45+2' Πακετά-12' αυτ. Ντιομάντε, 80', 90+1' Ρασάνι)

Μπορντό - Ανζέ (16:00)
Μετς - Ρεμς (16:00)
Μονπελιέ - Λοριάν (16:00)
Στρασβούργο - Τρουά (16:00)
Ρεν - Ναντ (18:00)
Νις - Μαρσέιγ (21:45)

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ