Ποτσετίνο: «Θα δούμε αν ο Μέσι θα συμπεριληφθεί ή όχι στον αγώνα με την Μπρεστ (20/8)»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει ο Λιονέλ Μέσι το ντεμπούτο του στους «πρωτευουσιάνους» στο αυριανό (20/8) παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μπρεστ.

Ποτσετίνο: «Θα δούμε αν ο Μέσι θα συμπεριληφθεί ή όχι στον αγώνα με την Μπρεστ (20/8)»

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον προπονητή των «πρωτευουσιάνων», Μαουρίσιο Ποτσετίνο, να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Αργεντινός επιθετικός στο αυριανό (20/8) παιχνίδι με αντίπαλο την Μπρεστ για την τρίτη αγωνιστική του Σαμπιονά.

«Μετά τη συνέντευξη Τύπου θα έχουμε προπόνηση και εκεί θα δούμε αν ο Λέο θα συμπεριληφθεί ή όχι στον αγώνα με την Μπρεστ. Το τι μπορεί να προσφέρει ο Μέσι είναι γνωστό σε όλους, η παρουσία του σημαίνει πολλά και το έχουμε πει και τις προηγούμενες ημέρες.

Έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Έχω ήδη πει ότι εξετάζουμε το αν θα τον έχουμε στην αποστολή για τον αγώνα της Παρασκευής με την Μπρεστ ή όχι. Εάν είναι στην αποστολή, αυτό σημαίνει πως έχουμε στο μυαλό μας πως υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί. Ο δεσμός ανάμεσα στον Μέσι και στους υπολοίπους παίκτες στα αποδυτήρια αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής.