«Έδεσε» Μιλένκοβιτς η Φιορεντίνα ως το 2023

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Φιορεντίνα έβαλε ο Νίκολα Μιλένκοβιτς και θα παραμείνει στους «βιόλα» ως το 2023.

«Έδεσε» Μιλένκοβιτς η Φιορεντίνα ως το 2023

Με τα χρώματα της Φιορεντίνα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Νίκολα Μιλένκοβιτς, κόντρα στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί αυτό το καλοκαίρι από τους «βιόλα» και να συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία και την Premier League.

Ο σύλλογος της Φλωρεντίας ήρθε σε συμφωνία με τον Σέρβο αμυντικό για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας και ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως το 2023.

Ο Νίκολα Μιλένκοβιτς έκλεισε τα αυτιά του στις «σειρήνες» από το Λονδίνο, καθώς μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν εκφράσει η Τότεναμ αλλά και η Γουέστ Χαμ. Τα «σπιρούνια» τελικά στράφηκαν στην περίπτωση του Κρίστιαν Ρομέρο για να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή, ενώ τα «σφυριά» δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με την Φιορεντίνα.

Ο Μιλένκοβιτς αγωνίζεται στην Φιορεντίνα από το 2017 και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 37 αναμετρήσεις των «βιόλα» σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τρία γκολ και μία ασίστ.