Επιμένουν για Μανωλά και Ολυμπιακό στην Ιταλία

Η επιθυμία του Κώστα Μανωλά να γυρίσει στον Ολυμπιακό και η προσπάθεια του Μίνο Ραϊόλα να πείσει τη Νάπολι είναι και σήμερα στο προσκήνιο των ιταλικών ρεπορτάζ. Πάλι γράφουν και για Καμαρά. 

Επιμένουν για Μανωλά και Ολυμπιακό στην Ιταλία

Για έκτη στη σειρά ημέρα τα ιταλικά media ασχολούνται με την υπόθεση επιστροφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, με συνεχή ρεπορτάζ και εκτιμήσεις για την εξέλιξη που θα έχει τελικά αυτή η ιστορία. Επικεντρώνονται πάλι στη μεγάλη επιθυμία του παίκτη να γυρίσει στην Ελλάδα και στην αγαπημένη του ομάδα, στις απαιτήσεις που έχει η Νάπολι, στην προσπάθεια του Μίνο Ραϊόλα να βρει λύση για τον πελάτη του που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές, όπως και στο ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Μαντί Καμαρά, το οποίο παραμένει σε ισχύ.

Η Νάπολι κατά άλλες πηγές δεν δέχεται να ρίξει τις απαιτήσεις της κάτω από τα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά τα περί «τράμπας» με Καμαρά που υποστηρίζουν κάποια ιταλικά ΜΜΕ. Από τον Ολυμπιακό εξακολουθούν να χαμηλώνουν πολύ τους τόνους και ειδικά τα περί συμφωνίας ή ότι είναι κοντά σε κάτι τέτοιο.

«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και εξελίσσονται καλά. Ο παίκτης θέλει να φύγει από τη Νάπολι και να επιστρέψει στην Ελλάδα, έτοιμος να μειώσει τον μισθό του, επειδή έχει όλη τη θέληση να επιστρέψει στην πατρίδα του. Έκανε την επιλογή της ζωής του και θα ήθελε να πάει σπίτι του, ξέρει ότι (σχεδόν) όλα περνούν από εκείνον», αναφέρει η Corriere dello Sport σε σημερινό δημοσίευμά της.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η Νάπολι έχει πάντα στην ατζέντα της για την περίπτωση αντικατάστασης του Μανωλά τον Ρουγκάνι της Γιουβέντους και τον Σένεσι της Φέγενορντ.