Ολυμπιακός: Παραμονεύουν για Σεμέδο οι Πορτογάλοι

Η μεταγραφή του Σεμέδο από τον Ολυμπιακό στην Γουλβς μπλοκάρει στην άδεια εργασίας του Πορτογάλου στην Αγγλία και οι μεγάλες ομάδες της πατρίδας του είναι σε επιφυλακή. 

Ολυμπιακός: Παραμονεύουν για Σεμέδο οι Πορτογάλοι

Πολλά δημοσιεύματα σε Αγγλία και Πορτογαλία θεωρούν ότι η μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό στην Γουλβς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, καθώς οι βρετανικές αρχές δεν προχωρούν σε έκδοση άδειας εργασίας για τον ποδοσφαιριστή λόγω των δικαστικών περιπετειών που είχε πριν από μερικά χρόνια στην Ισπανία.

Η Γουλβς κάνει ό,τι μπορεί για να ξεπεραστούν αυτά τα θέματα, ενώ στα ΜΜΕ του Μπέρμπιγχαμ κάνουν αναλύσεις για το πώς θα μπορούσε ο Σεμέδο να βοηθήσει όλο τον αμυντικό σχεδιασμό του Μπρούνο Λάγκε, του τεχνικού των «Λύκων». Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες και ότι η μεταγραφή μπορεί να μη γίνει, την ώρα που οι δύο ομάδες και ο παίκτης ήταν έτοιμοι να συμφωνήσουν σε όλα.

Την ίδια στιγμή καραδοκούν για το θέμα οι μεγάλες πορτογαλικές ομάδες. Η Μπενφίκα που είχε προσπαθήσει και πέρυσι να πάρει τον διεθνή στόπερ, η Πόρτο και ενδεχομένως η Σπόρτινγκ. Το θέμα είναι αν έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, αλλά σίγουρο είναι ότι εάν «ναυαγήσει» οριστικά η μετακίνηση του Σεμέδο στην Αγγλία, θα προσπαθήσουν να τον επαναπατρίσουν. Συζητώντας με τον Ολυμπιακό και για περίπτωση δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού που έμεινε εκτός λίστας για το Europa League συνεχίζει να προπονείται με την ελληνική ομάδα και στην χθεσινή (18/8) προπόνηση στον Ρέντη ήταν διαρκώς μαζί με το νέο απόκτημα των Πειραιωτών, τον Ρόνι Λόπες, ο οποίος εντάχθηκε στην προετοιμασία της ομάδας.