Άρσεναλ: Συμφωνία με Ρεάλ Μαδρίτης για Όντεγκααρντ

Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης φέρονται να ήρθαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του Μάρτιν Όντεγκααρντ στους «κανονιέρηδες» έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Άρσεναλ: Συμφωνία με Ρεάλ Μαδρίτης για Όντεγκααρντ

Με τα χρώματα της Άρσεναλ θα αγωνίζεται και την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μάρτιν Όντεγκααρντ. Όχι όμως και πάλι ως δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά με κανονική μεταγραφή αυτή την φορά από τους «μερένγκες».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, οι δύο σύλλογοι ήρθαν τελικά σε συμφωνία για την μεταγραφή του 22χρονου Νορβηγού μεσοεπιθετικού έναντι του ποσού των 40 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να οριστικοποιηθεί η υπόθεση.

Ο διεθνής άσος δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή του στους μαδριλένους Κάρλο Αντσελότι και πλέον πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους λονδρέζους για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Όντεγκααρντ είχε αποκτηθεί από την Ρεάλ το 2015 και στην Άρσεναλ είχε παραχωρηθεί δανεικός τον περασμένο Γενάρη. Με την φανέλα των «κανονιέρηδων» κατέγραψε 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ στους 20 αγώνες που πρόλαβε να αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις και ικανοποίησε τον προπονητή Μίκελ Αρτέτα που εισηγήθηκε την απόκτησή του από τους «μερένγκες».