Χιμένες: «Οι γιατροί είπαν πως είναι θαύμα που είμαι ζωντανός»

Για την περιπέτεια της υγείας του, με τον σοβαρό του τραυματισμό στο κεφάλι, αναφέρθηκε ο Μεξικανός επιθετικός της Γουλβς, Ραούλ Χιμένες.

Χιμένες: «Οι γιατροί είπαν πως είναι θαύμα που είμαι ζωντανός»

Ο Ραούλ Χιμένες έκανε την πρώτη του εμφάνιση τη φετινή σεζόν, αγωνιζόμενος στην ήττα (1-0) της Γουλβς από την Λέστερ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Premier League.

Δεν ξεχνά όμως τον «Γολγοθά» που πέρασε με τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι από εκείνη την εναέρια «μονομαχία» του με τον Νταβίντ Λουίς της Άρσεναλ στις 29 Νοεμβρίου του 2020 που έβαλε σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια του τη ζωή.

Ο Μεξικανός επιθετικός μίλησε στον «Guardian» για την περιπέτεια της υγείας του, ενώ σημειώνεται πως ο διεθνής άσος αγωνίζεται πλέον με προστατευτική μάσκα.

«Οι γιατροί είπαν πως είναι θαύμα που είμαι ζωντανός. Δεν με είχε τρομάξει η φάση. Είχα ζητήσει να δω κι άλλα βίντεο, από άλλες λήψεις. Για κάποιον λόγο δεν είχα πρόβλημα να βλέπω τα βίντεο, ενώ άλλες φορές βλέπουμε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, ούτε καν δικό μας, και μας σοκάρει.

Ποτέ δεν πίστεψα ότι τα πράγματα μπορεί να πάνε άσχημα, ίσως επειδή δεν θυμάμαι το περιστατικό. Δεν θυμάμαι πόσο πόνεσε, δεν σκέφτηκα ποτέ πως ίσως τελειώσει η καριέρα μου. Υπήρξε αυτό το ενδεχόμενο βέβαια, αλλά ήμουν σίγουρος πως θα συνεχίσω.

Όταν επέστρεψα στις προπονήσεις, τον Μάρτιο, είχε πλάκα γιατί οι συμπαίκτες μου δεν επιτρεπόταν να μου κάνουν φάουλ και ήταν λες και ήμουν ο καλύτερος στον κόσμο. Τώρα φοράω προστατευτικό στο κεφάλι, αλλά αν ήταν στο χέρι μου θα το έβγαζα. Οι γιατροί όμως επέμειναν πως είναι πιο επικίνδυνο για μένα να τραυματιστώ παρά για τους άλλους παίκτες», είπε ο 30χρονος επιθετικός.