Σούπερ Καπ Γερμανίας: Το πήρε και αυτό η Μπάγερν! (vid)

Μετά το πρωτάθλημα οι Βαυαροί της Μπάγερν Μονάχου κέρδισαν με 3-1 τη Ντόρτμουντ και κατέκτησαν και το Σούπερ Καπ επιβεβαιώνοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα στη Γερμανία

Σούπερ Καπ Γερμανίας: Το πήρε και αυτό η Μπάγερν! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου είναι η καλύτερη ομάδα στη Γερμανία, καθώς επικράτησε με 3-1 της Ντόρτμουντ και κατέκτησε το Σούπερ Καπ.

Οι Βαυαροί ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν τον Λεβαντόφσκι σε εκπληκτική βραδιά και κατάφεραν με σωστή διαχείριση του σκορ να πάρουν τον τίτλο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μεγάλου Γκερντ Μίλερ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή.

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 41’ του ματς. Ο Ντέιβις έβγαλε τη σέντρα απ' τα αριστερά και ο Λεβαντόβσκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 49' η Μπάγερν διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Ντέιβιτς γύρισε απ' τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Ακάντζι, ο Λεβαντόβσκι δεν βρήκε την μπάλα, κάτι που έκανε ο Μίλερ σε κενή εστία.

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στο παιχνίδι, καθώς στο 64’ ο Μπέλιγχαμ άφησε την μπάλα στον Μάρκο Ρόις, ο οποίος είχε πάρει θέση λίγο έξω απ' την περιοχή και με ένα πολύ ωραίο σουτ έγραψε το 1-2.

Δέκα λεπτά αργότερα όμως οι Βαυαροί «σφράγισαν» τη νίκη τους. Μεγάλο λάθος απ' τον Ακάντζι, έχασε την μπάλα απ' τον Τολισό και τροφοδότησε τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος με μεγάλη ευκαιρία έκανε το 1-3.

Η Μπάγερν διαχειρίστηκε σωστά το ματς την υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε στην επικράτηση κατακτώντας το Σούπερ Καπ.

Οι συνθέσεις:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Μάρκο Ρόζε): Κόμπελ, Πάσλακ (84' Βολφ), Ακάντζι, Βίτσελ, Σουλτς, Μπέλιγχαμ (84' Ρεϊνιέρ), Νταούντ, Ρέινα (78' Πάσαλιτς), Ρόις, Μουκοκό (58' Μάλεν), Χάαλαντ

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Στάνισιτς (87' Σαρ), Ουπαμεκανό, Σίλε, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Κομάν, Μίλερ (73' Τολισό), Γκνάμπρι (73' Μουσιάλα), Λεβαντόφσκι (87' Τσούπο-Μοτίνγκ)