Ανρί: «Ο Μέσι δεν θα λύσει τα προβλήματα της Παρί»

Ο Γάλλος αστέρας και νυν προπονητής Τιερί Ανρί φαίνεται πως… κρατάει μικρό καλάθι για την επίδραση που θα έχει ο Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν

Ανρί: «Ο Μέσι δεν θα λύσει τα προβλήματα της Παρί»

Την εκτίμηση ότι ο Λιονέλ Μέσι παρά το ταλέντο και την ποιότητά του δεν θα καταφέρει να λύσει τα προβλήματα της Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε ο Τιερί Ανρί σε δηλώσεις του.

Ο Γάλλος τεχνικός πια, και παλιότερα συμπαίκτης του Αργεντινού, ανέφερε ότι είναι σημαντικό να υπάρχει και μια ισορροπία στην ομάδα εξηγώντας:

«Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι ακόμη και η Μπαρτσελόνα στην οποία έπαιζα και εγώ, δεν δεχόταν γκολ εύκολα. Οι ομάδες που δεν δέχονται πολλά γκολ δεν είναι μακριά από την κατάκτηση ενός τίτλου.

Όταν έχεις παίκτες παγκόσμιας κλάσης τότε σίγουρα όλα γίνονται πιο εύκολα αλλά όταν βλέπω τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί η Παρί στο γήπεδο αυτή την στιγμή τότε προβληματίζομαι. Ο Μέσι θα δυσκολευτεί να λύσει τα προβλήματά της.

Δέχεται πολύ εύκολα γκολ για το κριτήριό μου και θα δυσκολευτεί αρκετά για να προχωρήσει», ανέφερε και κατέληξε...

«Είναι αλήθεια ότι υπήρχε έλλειψη σε παίκτες και αλλά σε μια ομάδα και στην προκειμένη περίπτωση και την Παρί η ισορροπία είναι πάρα πολύ σημαντική».