Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ο 40χρονος Ραούλ Μπράβο, συμφώνησε με την ισπανική Πέγκο

O 40χρονος Ραούλ Μπράβο, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και με την φανέλα του Ολυμπιακού, αποφάσισε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και θα αγωνιστεί με την ισπανική Πέγκο.

Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ο 40χρονος Ραούλ Μπράβο, συμφώνησε με την ισπανική Πέγκο

Δύο χρόνια μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Ραούλ Μπράβο είναι πλέον έτοιμος να πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους, παρά το γεγονός ότι διανύει το 40ο έτος της ηλικίας του.

Ο Ισπανός αμυντικός, που κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε αγωνιστεί και στη χώρα μας τόσο με την φανέλα του Ολυμπιακού (2007 - 2011) όσο και με αυτές των Άρη (2015-17) και Βέροιας (2016), ήρθε σε συμφωνία με την ισπανική Πέγκο, που βρίσκεται στο Αλικάντε της Βαλένθια, και θα πάρει μέρος στην Primera Regional.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ραούλ Μπράβο είχε κατηγορηθεί για την συμμετοχή του σε κύκλωμα «στημένων» αγώνων στην Ισπανία τις περιόδους 2016-2017 και 2017-2018. Ο Ισπανός είχε αρνηθεί να καταθέσει πριν τη δίκη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή, αλλά εν συνεχεία αποφυλακίστηκε έχοντας καταθέσει εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ.