Χάρι Κέιν: Στην Ευρωπαϊκή λίστα της Τότεναμ

Ο Χάρι Κέιν ένα από τα...καυτά ονόματα του καλοκαιριού, δηλώθηκε στην Ευρωπαϊκή λίστα της Τότεναμ.

Χάρι Κέιν: Στην Ευρωπαϊκή λίστα της Τότεναμ

Στην ευρωπαϊκή λίστα της Τότεναμ βρίσκεται ο Χάρι Κέιν! Η Μάντσεστερ Σίτι πιέζει για την απόκτησή του αλλά η Τότεναμ κρατάει και μένει να δούμε μέχρι πότε. Η ομάδα του Λονδίνου πάντως δήλωσε κανονικά στην UEFA για τα ματς με την Πάκος Φερέιρα για τα πλέι οφ του Conference League τον Χάρι Κέιν. Εκτός έμειναν την ίδια Σερζ Οριέ και Τανγκί Εντομπελέ. Θυμίζουμε πως οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δύο αλλαγές στη λίστα τους παραμονές του αγώνα.

Ο Άγγλος επιθετικός και πρώτος σκόρερ της περυσινής Premier League με 23 γκολ, ήταν εκτός αποστολής στο ντέρμπι της πρεμιέρας με την Μάντσεστερ Σίτι.

«Συνεχίζει την προετοιμασία του. Με την καθυστέρηση επιστροφής στις προπονήσεις, νομίζω ότι ο Χάρι πρέπει να εργαστεί, όπως έκανε σήμερα και θα συνεχίσει να εργάζεται μέχρι να είναι έτοιμος για την ομάδα. Ακούστε, ο Χάρι Κέιν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ειλικρινά. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε. Πρέπει να προετοιμαστεί και να βοηθήσει την ομάδα. Τώρα, πρέπει να πάμε στην Πορτογαλία (σ.σ. για τα play offs του Europa Conference League με την Πάσος Φερέϊρα) και μετά θα σκεφτούμε την Γουλβς», είπε ο τεχνικός της ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο.