Χαμόγελα Μάρκο Σίλβα στην Φούλαμ για την πρώτη του νίκη

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την πρώτη του νίκη στην τεχνική ηγεσία της Φούλαμ παρουσιάστηκε ο Μάρκο Σίλβα, μετά το 5-1 επί της της Χάντερσφιλντ για την 2η αγωνιστική της αγγλικής Championship.

Χαμόγελα Μάρκο Σίλβα στην Φούλαμ για την πρώτη του νίκη

Την παρθενική του νίκη στην τεχνική ηγεσία της Φούλαμ πανηγύρισε ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού είδε τους λονδρέζους να επικρατούν με το εμφατικό 5-1 της Χάντερσφιλντ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της αγγλικής Championship και να εξασφαλίζουν έτσι το πολυπόθητο τρίποντο. Στο συγκεκριμένο ματς οι «κότατζερς» βρέθηκαν να προηγούνται 3-1 της αντιπάλου τους στο πρώτο ημίχρονο και παρότι έμειναν με δέκα παίκτες στο 72’ λόγω αποβολής του Γουίλσον, ως το φινάλε σημείωσαν άλλα δύο τέρματα.

«Αξίζαμε τη νίκη. Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να μην πήραμε αυτό που αξίζαμε αλλά αυτή την φορά τα καταφέραμε. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Υπήρχαν πολλά θετικά στο παιχνίδι. Μπορούσαμε να σημειώσουμε περισσότερα τέρματα. Χρειαζόμαστε τα θετικά αποτελέσματα για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας», είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του.

Στη συγκεκριμένη αγωνιστική, την μεγάλη έκπληξη έκανε η Πιτέρμπορο κόντρα στην Ντέρμπι του (προπονητή) Γουέιν Ρούνεϊ. Η ομάδα του Ντάρεν Φέργκιουσον (σ. γιος του θρυλικού Σκωτσέζου τεχνικού, Σερ Άλεξ) είδε τα «κριάρια» να ανοίγουν το σκορ στο 77’ με το γκολ του Στρέτον, αλλά στις καθυστερήσεις (91’) έφτασε στην ισοφάριση με τον Μπάροους και στο 100’ πέτυχε την ανατροπή με τον Ντεμπελέ.

Στα υπόλοιπα ματς που ξεχώρισαν, η Νότιγχαμ Φόρεστ γνώρισε την δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια, με 2-1 από την Μπόρνμουθ στο «Σίτι Γκράουντ», ενώ η Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον κέρδισε 3-2 τους «καπελάδες» της Λούτον σε ένα εξαιρετικό σε εξέλιξη ματς στο «Χόουθορνς».

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Πιτέρμπορο – Ντέρμπι 2-1: 91’ Μπάροους, 100’ Ντεμπελέ – 77’ Στρέτον
Μπάρνσλεϊ – Κόβεντρι 1-0: 39’ Φρέιζερ
Μπέρμιγχαμ – Στόουκ 0-0
Μπλάκπουλ – Κάρντιφ 0-2: 52’ Μπακούνα, 86’ Μουρ
Χάντερσφιλντ – Φούλαμ 1-5: 41’ Πίρσον – 9’ Μίτροβιτς, 37’ Ονόμα, 42’ Καρβάλιο, 78’ και 95’ Καβαλέιρο
Χαλ – ΚΠΡ 0-3: 16’ Γουίλοκ, 68’ Ντάικς, 74’ Ντίκι
Μίντλεσμπρο – Μπρίστολ Σίτι 2-1: 38’ Ικπεαζού, 70’ Κρουκς – 60’ Κινγκ
Μίλγουολ – Μπλάκμπερν 1-1: 64’ Γουάλας – 76’ ΜπρέρετονΝτίας
Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόρνμουθ 1-2: 48’ ΜακΚένα – 58’ Μπίλινγκ
Ρέντινγκ – Πρέστον 2-1: 28’ Αζίζ, 69’ Σουίφτ – 61’ (πέν.) Τζόνσον
Γουέστ ΜπρόμιτςΆλμπιον – Λούτον 3-2: 5’ (αυτ.) Νέισμιθ, 36’ Ρόμπινσον, 66’ Γκραντ – 70’ Κόρνικ, 98’ Μπανζού
Σουόνσι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
17/8: Μπάρνσλεϊ – Λούτον, Μπλάκπουλ – Κόβεντρι, Χάντερσφιλντ – Πρέστον, Μίλγουολ – Φούλαμ, Πιτέρμπορο – Κάρντιφ, Σουόνσι – Στόουκ, Ρέντινγκ – Μπρίστολ Σίτι.
18/8: Μπέρμιγχαμ – Μπόρνμουθ, Χαλ – Ντέρμπι, Μίντλεσμπρο – ΚΠΡ, ΝότιγχαμΦόρεστ – Μπλάκμπερν, Γουέστ ΜπρόμιτςΆλμπιον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ