Πανό οπαδών της Μπαρτσελόνα κατά Λαπόρτα με χαρακτηρισμούς «Ιούδα» κι «υπηρέτη του Πέρεθ»!

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα ανήρτησαν πανό στον περιβάλλοντα χώρο του «Καμπ Νόου» κατά του προέδρου του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα χαρακτηρίζοντας τον «Ιούδα» και «υπηρέτη» του Φλορεντίνο Πέρεθ, προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης!

Πανό οπαδών της Μπαρτσελόνα κατά Λαπόρτα με χαρακτηρισμούς «Ιούδα» κι «υπηρέτη του Πέρεθ»!

Τεταμένη είναι η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι και προφανώς πολλοί φίλοι της ομάδας δεν έχουν συμβιβαστεί ακόμη μ' εκείνη.

Έτσι μερίδα τους ανήρτησε πανό στον περιβάλλοντα χώρο του «Καμπ Νόου», όπου «φωτογραφίζουν» ως υπαίτιο της τον, προέδρο του Καταλανικού συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα.

Έτσι ένα εξ αυτών τον χαρακτηρίζει «Ιούδα, εξαπάτησες τον Θεό» (όπου «Θεός» για τους αφισιονάδος της Μπάρτσα ο Μέσι).

Σ' άλλο πάλι χαρακτηρίζεται «Υπηρέτης του Πέρεθ» αφού συνέπλευσε με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, όχι μόνο στην υπόθεση της Εuropean Super League, αλλά και στην δανειακή συμφωνία με το επιχειρηματικό σχήμα CVC αρνούμενος να λάβει τα 300 εκατομμύρια που αναλογούσαν στους Καταλανούς και θα κρατούσουν τον Αργεντινό στη Βαρκελώνη.

Το λιγότερο προσβλητικό ήταν εκείνο που ανέγραφε ότι «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι το μαγαζί σου», αλλά άπαντα δίνουν το «στίγμα» του κλίματος στο οποίο θα διεξαχθεί το παρθενικό ματς της Μπαρτσελόνα την μετά Μέσι εποχή με τη Ρέαλ Σοσιεδάδ (21:00, Novasports 1,) για την πρεμιέρα της La Liga.

Προφανώς για όλα αυτά αλλά και για άλλα θ' αναφερθεί στην συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει για τη Δευτέρα (16/08) ο Λαπόρτα...