«Το έχει γυρίσει» ο Μπρούμα στην Αϊντχόφεν

Ο Μπρούμα έχει καταφέρει και έχει γυρίσει το χαρτί στην Αϊντχόφεν και πλέον σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει στην ομάδα.

«Το έχει γυρίσει» ο Μπρούμα στην Αϊντχόφεν

Δεν ήθελαν να τον ακούνε τον Μπρούμα στην PSV Αϊντχόφεν και μάλιστα αναζητούσαν τρόπο για να τον ξεφορτωθούν. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του πολλά σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας με τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό να πλησιάζει στη Μπεσίκτας.

Τελικά δεν βρέθηκε η ομάδα που θα ικανοποιούσε τις απαιτήσεις των Ολλανδών και ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού έμεινε στο Αϊντχόφεν. Και όχι μόνο έμεινε, αλλά πλέον έχει γίνει και απαραίτητος για την ομάδα του.

Πέτυχε το νικητήριο γκολ κατά της Μίντιλαντ και το πρώτο γκολ στη νίκη επί της Χέρακλες με 2-0. Ο Μπρούμα έχει αλλάξει το κλίμα στην ομάδα του και ο τεχνικός της PSV, Ρότζερ Σμιντ μίλησε για τη μέχρι τώρα εικόνα του ποδοσφαιριστή του.

«Από αυτό που βλέπω στην προπόνηση έχει πολύ κίνητρο. Είναι μέρος της ομάδας και άξιζε αυτή την ευκαιρία. Όσο είναι εδώ θα τον χρησιμοποιώ. Σίγουρα υπάρχει πιθανοτητα να φύγει, αλλά τώρα τα πάει πολύ καλά», ανέφερε ο τεχνικός της PSV.

Ο συμπαίκτης του, Νόνι Μαντουέκε είπε: «Προπονούμαι μαζί του κάθε μέρα. Ξέρω πόσο καλός είναι. Είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν και ότι έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη του προπονητή. Θα δείτε ότι θα είναι πολύ σημαντικός για εμάς αυτή τη σεζόν. Μπορεί να κάνει τη διαφορά», ανέφερε ο συμπαίκτης του Μπρούμα.