Ποτσετσίνο: «Πρόκληση να θέσουμε όλα αυτά τα ταλέντα στις υπηρεσίες της Παρί»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε για τη νέα σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα και τις προθέσεις του σχετικά με την αξιοποίηση των νέων παικτών, όπως ο Λιονέλ Μέσι, στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ποτσετσίνο: «Πρόκληση να θέσουμε όλα αυτά τα ταλέντα στις υπηρεσίες της Παρί»

Με τον ερχομό παικτών όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Σέρχιο Ράμος και ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, σε συνδυασμό με μονάδες που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ όπως οι Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Άνχελ Ντι Μαρία, εύλογα η Παρί Σεν Ζερμέν γίνεται αυτόματα ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του επερχόμενου Champions League.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο καλείται αφενός να διαχειριστεί τις έντονες προσωπικότητες τόσων μεγάλων σταρ στην ίδια ομάδα, αλλά και να τους αξιοποιήσει στο μέγιστο, προκειμένου η Παρί να φτάσει στην επίτευξη των υψηλών στόχων της και να φανεί αντάξια των προσδοκιών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Aργεντινός προπονητής σχολίασε:

«Όλοι οι παίκτες και ολόκληρος ο σύλλογος, καθώς και οι φίλαθλοι, μπορούν να αισθανθούν αυτόν τον ενθουσιασμό και αυτήν την θετική ενέργεια που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Σε όλους τους προπονητές αρέσει να έχουν τους καλύτερους παίκτες για να βελτιώσουν το επίπεδο της ομάδας τους.

Έχουμε σπουδαίους παίκτες που θα δώσουν το καλύτερο. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα λάμπει. Αυτή είναι η κύρια πρόκληση για την δημιουργία μιας δυναμικής, μιας ψυχικής κατάστασης, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της σεζόν.

Πρέπει να αρχίσουμε από την αρχή. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα παικτών, πολύ ταλαντούχα, αλλά πρέπει να τους θέσουμε στην υπηρεσία της ομάδας. Είναι η πρόκληση να θέσουμε όλα αυτά τα ταλέντα στην υπηρεσία μιας συλλογικής ομάδας».