Επίσημο: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Βαράν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραφαέλ Βαράν από την Ρεάλ Μαδρίτης. 

Επίσημο: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Βαράν

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετακίνηση του Ραφαέλ Βαράν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γάλλος αμυντικός παρουσιάστηκε μπροστά στο κοινό του αγγλικού συλλόγου πριν από τον αγώνα με τη Λιντς για την πρώτη αγωνιστική της Premier League.

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα πενήντα εκατομμύρια ευρώ και ο Βαράν αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στους «κόκκινους διαβόλους» την επόμενη εβδομάδα απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της αγγλικής ομάδας ο Βαράν είπε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς συλλόγους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και η ευκαιρία να έρθω εδώ και να παίξω στην Premier League είναι κάτι που δεν μπορούσα να αρνηθώ.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που θέλω να πετύχω στην καριέρα μου και ξέρω ότι έρχομαι σε μια ομάδα γεμάτη σπουδαίους παίκτες που θα έχουν όλοι την ίδια αποφασιστικότητα να κερδίσουν αγώνες και τρόπαια. Έχοντας μιλήσει με τον προπονητή, μπορώ να δω πόση πρόοδο έχει σημειωθεί τις τελευταίες σεζόν και τώρα συμμετέχω σε μια ομάδα έτοιμη να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.

Θέλω να βάλω τη σφραγίδα μου εδώ και θα δώσω τα πάντα για να γίνω μέρος της λαμπρής ιστορίας αυτού του συλλόγου».