«Καρφιά» Νάγκελσμαν για τις μεταγραφές της Παρί Σεν Ζερμέν: Πως αντέχει οικονομικά τέτοια ποσά;

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, σχολίασε, δηκτικά, την μεταγραφική πολιτική της Παρί Σεν Ζερμέν και τα χρήματα που δαπανά δηλώνοντας έκπληκτος για το πως η Γαλλική ομάδα αντέχει τέτοια έξοδα...

«Καρφιά» Νάγκελσμαν για τις μεταγραφές της Παρί Σεν Ζερμέν: Πως αντέχει οικονομικά τέτοια ποσά;

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι κι η οικονομική πολιτική της Παρί Σεν Ζερμέν, εν γένει, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους της Μπάγερν Μονάχου.

Όχι μόνο λόγω του ντόρου που προκάλεσε, αλλά και γιατί οι Παριζιάνοι είναι άμεσοι ανταγωνιστές των Βαυαρών για το Champions League όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι τους αντιμετώπισαν στον τελικό του 2020 και ότι αποκλείστηκαν από εκείνους στα προημιτελικά του πλέον πρόσφατου.

Ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Γερμανίας, Γιούλαν Νάγκελσμαν, ερωτηθείς για τη Γαλλική ομάδα δεν δίστασε να αφήσει υπονοούμενα για την τήρηση του Financial Fair Play από την ομάδα της «πόλης του φωτός»:

«Δεν είμαι ειδικός για να γνωρίζω τις λεπτομέρειες αυτών των πραγμάτων. Ξέρω όσα γνωρίζουν και οι δημοσιογράφοι, αλλά γνωρίζω επίσης, ότι πρέπει έκπληκτος να τρίβω τα μάτια μου όταν βλέπω τέτοια πράγματα», τόνισε αρχικά ο νεαρός προπονητής και ανέφερε εν συνεχεία:

«Σε σχέση με μια πρόσφατη μεταφορά, δεν μιλούν μόνο οι αριθμοί. Πρέπει να προσθέσουμε κι άλλα ποσά που δεν δημοσιεύονται και που περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα χρήματα. Δεν το καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να το αντέξει. οικονομικά...».