Ράγιο Βαγιεκάνο και Οσασούνα για Σιόβα

Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Δημήτρη Σιόβα στον Ολυμπιακό, ενώ έχει προτάσεις από Ράγιο Βαγιεκάνο και Οσασούνα.

Ράγιο Βαγιεκάνο και Οσασούνα για Σιόβα

Από την Ισπανία προέκυψαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Δημήτρης Σιόβας ενδέχεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και δεν έχει υπάρξει καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν θα γυρίσει στο μεγάλο Λιμάνι παρά τα όσα γράφουν στην Ισπανία.

Ο 32χρονος στόπερ ανήκει στην Ουέσκα, η οποία έχει υποβιβαστεί στη Segunda Division και δεν πρόκειται να συνεχίσει με τα χρώματα της. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα μπει στο αεροπλάνο προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Σιόβας έχει ήδη στα χέρια του δύο προτάσεις από ομάδες της La Liga. Συγκεκριμένα Ράγιο Βαγιεκάνο και Οσασούνα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Έλληνα στόπερ.

Η Οσασούνα είναι σε διαπραγματεύσεις με την Ουέσκα προκειμένου να πάρει το "ΟΚ" της ομάδας του. Σε επαφές και με τις δύο ομάδες βρίσκεται ο ατζέντης του Δημήτρη Σιόβα, ο Ίλια Ίβιτς. Έτσι το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Ισπανία.