Ο ατζέντης του Λαουτάρο Μαρτίνες είπε ότι ο Αργεντινός μένει στην Ίντερ παρά τις αγγλικές προτάσεις!

Στη διαβεβαίωση ότι ο πελάτης του θα συνεχίσει ν' αγωνίζεται στην Ίντερ και τη νέα περίοδο προέβη ο μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες, παρότι υπάρχουν για τον Αργεντινό, διεθνή, επιθετικό, προτάσεις από Αγγλία μεριά!

Ο ατζέντης του Λαουτάρο Μαρτίνες είπε ότι ο Αργεντινός μένει στην Ίντερ παρά τις αγγλικές προτάσεις!

Καθησυχαστικός προς τους φίλους της Ίντερ αποδείχθηκε ο ατζέντης του Λαουτάρο Μαρτίνες, Αλεχάντρο Καμάνο, αφού διαβεβαίωσε πως ο Αργεντινός, διεθνής, σέντερ φορ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Ίντερ παρά τις προτάσεις που έχει δεχθεί από την Αγγλία.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι πρόκειται να συζητήσει για ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Όλα αυτά ενώ η κατάσταση στα ενδότερα των «νερατζούρι» είναι τεταμένη λόγω της μεταγραφής του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι που προκάλεσε λαϊκές αντιδράσεις.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είχε συνδεθεί επανειλημμένα με την Άρσεναλ και την Τότεναμ, ενώ στην μάχη για την απόκτησή του φερόταν να βρίσκεται και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ωστόσο, μετά την αρνητική απάντηση των πρωταθλητών Ιταλίας στην Τότεναμ, ο εκπρόσωπος του 23χρονου Αργεντινού, Αλεχάντρο Καμάνο, ήρθε να επιβεβαιώσει τον ιταλικό σύλλογο και να «σβήσει» τη φωτιά.

Έτσι, μιλώντας στο Αργεντίνικο «Tyc Sports» διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Λαουτάρο.

«Δεν φεύγει από την Ίντερ, παρά τις προσφορές από ομάδες της Αγγλίας", ανέφερε ο εκπρόσωπος του Αργεντινού στο "TyC Sports" και πρόσθεσε στη συνέχεια ότι αναμένεται να ανανεώσει άμεσα με την ομάδα:

«Είναι χαρούμενος εκεί και αγαπά τον σύλλογο. Θα συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουμε την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι προθέσεις μας είναι σαφείς, αλλά εξαρτώνται και από αυτούς».